Известие

Collapse
No announcement yet.

156 и ...Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 и ...Стара Загора

здравейте, в размисли съм да си сменям ...."никнейма" вече
    ...та значи, хваща ми окото алфа ромео 156, нещо 2003 г., стар или нов фейс-лифт...комби-спортвагон, не че ще го товаря - някак по-завършено ми стои
    ...още малко изкуство: бялото табло - нави, може и без управление от волана
    ...сега вече технически: май най-добре 2.4 JTD ...като двигател !...или 1.9 JTD !...евентуално 2.0 бензин !...селедспийд ще се избягва ясно, джанти оригинал 16" ...ако е бензин, газ няма да слагам естествено !

Та значи, въпроса ми всъщност е: ...изглежда се налага да се идва до София за диагностика...кой продавач ще се навие на това ?
    ...и още как хората с алфи се оправят в Стара Загора с частите ?

П.П...браво, много хубав форум, ентусиазиран ...някога имаше подобни за лада самара

Виж тези които предлага Quadrifoglio , всеки месец влизат по 3-4 .Ама трябва да действаш бързо че 2,4 jtd ги прибират на ул. Перник

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
      Виж тези които предлага Quadrifoglio , всеки месец влизат по 3-4 .Ама трябва да действаш бързо че 2,4 jtd ги прибират на ул. Перник
      ...е това не го разбрах съвсем ...има хубави неща там верно, както и да е ...
      имаше човек от форума от Стара Загора, забравих кой беше...той май ходеше до Пловдив за диагностика ?

Comment

Re: 156 и ...Стара Загора

Първоначално публикувано от samara
        ...и още как хората с алфи се оправят в Стара Загора с частите ?
        Кой ти говори за части...Алфите не се чупят)
        А сега сериозно всичко си има в СЗ само да знаеш къде да го търсиш и при кого!А за диагностика има "Примотек"-имат комп с добър софтвейр(също и на входа на СБА(Сашо).Аз лично ходих до Пловдив ама случих на "майстори" и затова предпочитам тук(за дребни въпросчета и форума помага също )
        Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Comment

...а така, най-после едно конструктивно мнение...благодаря !
          ...значи не е чак толкова страшно да се скочи на една 156-ца, напук на всички околни мнения ...пък и аз съм свикнал на капризи от самарата, така че ...

Comment

вземи си дизел. 2,4 върви повече но и 1,9 е ок като избор 2.4 е по тежка от пред и по бързо ще смениш всичко от пред като окачване не е страшно толкова за подръжка.В София има чаркове но за ВТ има хора от форума който живеят там те да кажат
            п.с. който го е страх от мечки не ходи в гората аз за пореден път влизам в Италянската гора и съм доволен от избора си
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

...разбрах за Quadrifoglio, какво е ...я ме светнете сега за ул.Перник, че тоя фолкор още ми е непознат

Comment

...разбрах за Quadrifoglio, какво е ...я ме светнете сега за ул.Перник, че тоя фолкор още ми е непознат
                Не питай! те няма да си признаят и без това Една история как заклети бензинджии се обзаведоха под сурдинка с 'тракащи печки'. Анатема!!!
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

не бързай да отписваш веднага двулитровия мотор, особено ако ползваш колата малко в града, където разходът му в интерес на истината е 2 пъти по-висок в сравнение с дизела /в левове/
                  156 2,4 jtd

Comment

хм, 2.0 литра бензин хич и не съм ги отписал даже , още повече че си падам по бензин, просто дизела 2,4 бил по-хубав при алфата

Comment

Ако трябва сега да избирам 2.0 ще е.
                      За 2.4 си има достатъчно кандидати - да си ги карат.
                      ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

някой може ли да каже кои спортвагон имат лайсна на покрива, тоест има ли някаква логика или е ей-така ...харесва ми тая лайсна

Comment

...я да си бутна темата ...някой ако е видял някоя хубава алфа по нашенско да свирка
                          ...доста 156-ци има вече, радва ме ....че няма комбита ...и новия фейс

Comment

...я да си бутна темата ...някой ако е видял някоя хубава алфа по нашенско да свирка
                            ...доста 156-ци има вече, радва ме ....че няма комбита ...и новия фейс
                            ... Май и JTDm ще поискаш още малко ... ако може и да е за 15 000 ...
                            Истината е че тук се продават предимно евтино внесени, в последствие козметично ремонтирани автомобили. Ако имаш приятел който шета редовно навън и поотбира от трошки, помоли него да потърси запазена такава. Много важно е как е стопанисван един автомобил, с какви консумативи и части е ремонтиран, и не на последно място какъв е техническия контрол в държавата в която е каран. За мен това е истината, другото е котка в чувал.
                            Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
                            Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

...ами имам такива дето шетат, имам и агенти дето живеят там ...ама тях малко ги плашат високите цени ...тоест риска, да не си я избера аз лично ...ама кво пък, ше се прескача до там ако трябва

Comment

Working...
                              X